AĞRI / PATNOS - Alatay Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Alatay ortaokulunda deprem tatbikatı gerçekleştirildi ve öğrencilere deprem ile alakalı bilgiler verildi.

Ara

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ OKUL GÜNÜ GAZETESİ İÇİN OLUŞTURULAN İÇERİKLERE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

CUMHURERİYETİMİZİN 100. YILINI ÇOŞKUYLA KUTLADIK.

Haz

Patnos İlçe Gençlik Merkezi işbirliği ile  okulumuzda anasınıfı, 4. sınıf ve 8. sınıf için eğlenceli bir mezuniyet töreni düzenledik.

Haz

Patnos İlçe Gençlik Merkezi ile beraber planlanan ve  okulumuzda gerçekleştirilen film ve  yüz boyama etkinliklerimizden kareler...

Ara

Başta Başöğretmen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.